Programok, Tanfolyamok

Magamról

2003- ban végeztem a PTE Gyógytornász szakán.
Nagyon szeretem a vizet és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Az évek során sokféle vízi terápiával és a víz megannyi gyógyító tulajdonságával ismerkedtem meg, de mikor megtalált az Aquanatal, úgy éreztem hivatásom egy fontos pillére került a helyére. Régóta érdekelt a méhen belüli élet, az anya- magzat kapcsolat és a pozitív szülésélmény jelentősége a babára és mamára nézve egyaránt. Az azóta eltelt évek aztán bizonyították az Aquanatal kivételes hatékonyságát a szülés során, ill. a baba későbbi életében. 2004-ben Aquanatal
® Oktatói, 2006- ban pedig Birtlight® kismama jóga oktatói tanfolyamot végeztem. Ezek a módszerek amellett, hogy hatékonyabbá teszik a szülésre való felkészülést, egy életfelfogást is közvetítenek, mely közelebb visz életünk lényegének, esszenciájának megértéséhez.
Fontos üzenetük az Öröm megélése, az Önmagunkkal való mélyebb kapcsolat. Segítenek, hogy ráérezzünk, milyen a jelenben élni, tudatosan az adott pillanat megélésére koncentrálni.
Ezt a felfogást közvetíti számomra a Watsu, ez a csodálatos, vízi terápiás módszer is, mellyel 2007-óta foglalkozom. Szintén ebben az évben babaúszás oktatóvá is váltam. Nagy öröm számomra, hogy a kismamákkal és csemetéikkel a szülés után is folytathatom azt az utat, amit a szülés előtt közösen már elkeztünk.
Miközben a foglalkozások során gyermekeink mozgásfejlődését is segítjük, átadhatjuk nekik a mozgás és az "együtt mozgás" szeretetét.
“ Minden ami él mozgásban van, a mozgás maga az élet!”

Szeretettel: Radnics Adrienn

Elérhetőségeim:
Telefon: 0630-307-40-37
Email: fenytenger@gmail.com

Új Program!:

NYÁRI, TENGERI TÁBOROK 2017-ben is!

a losinji delfinrezervátum területén !

 

Új Tanfolyamok:

KEZDŐ BABAÚSZÁS tanfolyam!

facebook

A Babaúszással kapcsolatos infók már A Facebookon is elérhetők, a Babaúszás Budapest oldalon

 

Tanfolyamok szülés előtt:

American Aquanatal®

A hagyományos torna mellet jóga, orientális tánc és meditációs elemeket tartalmazó módszert
egy világszerte elismert bába fejlesztette ki, kifejezetten kismamáknak.
- A vizes környezet rendkívül kedvező hatással van a várandósság által megterhelt gerincre, izületekre.
- Csökkenti az ödémát és a babád is jól érzi magát benne.
- A gyakorlatok segítségével edzésben tarthatod magad, miközben szinte észrevétlenül begyakorolhatod a szülésnél nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat.
A foglalkozások időtartama: 1 óra

Helyszín: ............................................................................................................................................................................... .
1. Hotel Aquincum*****, Budapest, III. ker., Árpád Fejedelem útja 94.
Megközelíthető: HÉV Árpád hídi megállójától gyalog (kb. 2 perc alatt)
Minden kedden, 19.00-20.00-ig és pénteken, 14.45-15.45-ig (Egyéb időpontokról érdeklődj személyesen!)

Szülőpozíciós jóga pároknak

A 34-35 . héttol egyre fontosabbá válnak a szülőpozíciós gyakorlatok, testhelyzetek. Itt olyan vajúdó technikákat, légzőgyakorlatokat tanulhatsz, amelyek kifejezetten a szülés közben segítenek majd. Ezekbe már a párodat is bevonhatod, vele együtt készülhetsz kisbabátok fogadására. Segítségével ő is jobban megértheti a szülés folyamatát, jobban rá tud hangolódni az érzéseidre, igényeidre, megtanulhatja, miként tud melletted hatékony segítoként jelen lenni, hogy gyermeketek születése mindnyájatok számára a legnagyobb békében és harmóniában történjen.

A foglalkozások időtartama: 4,5 óra
Helyszín: Érdeklődj személyesen!...... ........................................................................................................................ ............ Időpont: előzetes egyeztetés alapján, a csoport minimum 6 fővel (3 pár) indul.

Watsu®- vízi shiatsu masszázs

Ez egy csodálatos, egyéni, vízi terápia, mely átmozgatja az egész testet, mélyen lazít és feltölt. Minden korosztálynak ajánlott, terápiás és lazítási célból is!

.....

Bővebben a watsuról a "Mozgás" oldalon, a "vízi terápiák" címszónál olvashatsz! .............................................. ......... .. A foglalkozások időtartama: 30-60 perc
Helyszínek: Érdeklődj személyesen!.

Tanfolyamok szülés után :


Babás jóga

•Segíti a szülés utáni regenerációt
• Izületkímélő módon mozgatja át egész tested és segít a megterhelés okozta hátfájdalmak enyhítésében
• Fokozza a belső figyelmet, a relaxációs készséget, támogatja a belső nyugalom és harmónia megteremtését
• Támogatja a babáddal való kapcsolatot és segíti a kicsi mozgásfejlődésétA foglalkozások időtartama: 75 perc
Tanfolyamkezdés: igény szerint

Babaúszás

Helyszín 1.: XIV.ker., BVSC uszoda, Szőnyi út 2. (a Mexikói útnál)

Helyszín 2. : III.ker.

Új, kezdő csoport indult! ..........................................................................................................

A csoportbeosztásról és időpontokról érdeklődj nálam személyesen!

Bővebb leírást a babaúszásról a "Mozgás" menüpont alatt találsz.

Szakmai oldalak még a témában: www.babauszas.com