Vélemények és tapasztalatok Aquanatalos kismamák tollából, az órákon tapasztaltakról:

“Nagyon hasznosnak tartom és mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindig nagyon élvezem és kellemes nyugalom és fáradtság az, amit érzek a foglalkozás után.”
A. Orsi

“Minden várandós kismamának ajánlom!”
R. Ildi

“Nagyon örülök, hogy megtaláltam és, hogy van ilyen lehetőség, ahol közelebb kerülhetek a babámhoz.
Mindig nagyon várom az órákat. Az is nagyon jó, hogy olyan társaságban lehetek, ahol azonos élethelyzetben lévő nők vannak. Különösen a meditációs részekben érezni, hogy milyen jó dolog várandós nőnek lenni.”
B. J. Helga

“Az általam próbált mamás testmozgások közül az a forma, ami leginkább feltölt energiával, a legjobban ellazító, nyugtató, és ezzel kerültem legközelebb a babámhoz...”
G. Judit

“Szerintem, aki vízbe vágyik, annak mindenképp ki kéne próbálnia! Engem megerősített abban, hogy babaúszást is szeretnék.”
B. Eszter

“Imádom az Aquanatalt. Sokat kaptam tőle.
Tanultam magamról.”
B. S. Gabi

Írások;

"Az anyaságról"

Az Anyaságban a Teremtés és a Szeretetmintáit van módunk újra megélni, felemelni. Kijavítani a sérült érzelmi mintákat, az Egységgel, Saját Felső Énünkkel, a Teremtéssel, Bizalommal kapcsolatban.
Helyreállítjuk a sérült részeket, hogy kisbabánk szeretetben, bizalomban, támogatásban, szabadon, s még tudatosabban fejezhesse ki Önmagát ebben a világban.
Újra éljük és oldjuk ilyenkor az Egységgel, a Támogatással, Tápláló, Isteni Szeretettel kapcsolatos mintáinkat, sérüléseinket.
Édesanyává válni épp ezért Beavatás, az ÉLET egyik legnagyobb beavatása.
Belépés a Lét Misztériumába.
A Szeretettel- Teremtés Misztériumába.
Az egyik Univerzum, védelmezője, támogató kísérője és aktív szereplője egy másik Univerzum Létrejöttének, Megszületésének, Világra jövetelének e "3- és sokdimenziós" térben.
Egységben a Teremtéssel, a Teremtővel.
Szent Szeretetben, Imában, Egyesülésben.
Örömben, Kegyelemben, Támogatásban növekszik az a "kis Élet", mely megszületve immár önálló áramlásba kezd a Létezés ölén. Önálló táncba, melyet szülei gondoskodó szeretete, támogatása, tudatos jelenléte kísér.
Így az Anyaság a Lélek Tökéletes és Tudatos Szeretet-, Alkotó-és Teremtő, Védelmező és Gondoskodó, "nevelő"- támogató mintáiról szól, s kiegészülve az apai, tudatos, támogató védelemmel és jelenléttel, a csecsemő (születendő lélek) identitásbeli, lelki, szellemi, s bizonyos fokig spirituális egységét, kiegyensúlyozottságát is meghatározza (befolyásolja).
Míg az anyai minták inkább a Lelki- Szellemi világhoz, a "Nagy Egységhez", az "Ős-, Fény -óceánhoz" kötnek, az apai minták befolyásolják a jelenlétünket és cselekvőkészségünket, határozott megjelenésünket, "önérvényesítésünket", s anyai mintákkal együtt identitásunk elfogadását és elfogadtatását a világban.
Akiben e két oldal, két minta egyensúlyban van, épp úgy otthon van a Szellemi világokban,- tudja, hogy végtelen, Többdimenziós lény, kit a Teremtő Szeretete Éltet és Támogat-, mint a fizikai életben, hol ezen képességeit, helyes önértékeléssel kifejezni is képes. Megvalósítani Önmagát ebben a világban.
Így áll össze a két fél és alkotja bennünk, emberekben szimbolikusan és fizikailag is a valóságot, hogy az isteni dolgok működését megérthessük.
Célunk visszatalálni ehhez az egységhez, hogy gyermekeink számára is ezt közvetítsük. Így járulunk hozzá az Emberiség Fénybe Emeléséhez, a generációk Felfelé, a Fénybe vezető "Fény-, Spirál-, Csillag ösvényén".
2012-06-10.
Adri